Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΓΕΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

 Ενώνοντας τα βήματά σας, με οδηγό την Αγάπη, ευχηθήκατε, ασφαλώς, ενδόμυχα, αυτή η Αγάπη να σας οδηγήσει στην Ευτυχία και τη δημιουργία μιας ωραίας Οικογένειας… με παιδιά υγιή, χαρούμενα, δημιουργικά, χαρισματικά.
Kι αναρωτιέσθε… Από πότε να αρχίσουμε την ανατροφή του παιδιού;
-Από πότε να μεριμνήσουμε για την υγεία του, τον καλό του χαρακτήρα, την εξυπνάδα του, την εγχάραξη μέσα του αισιοδο
ξίας, χαράς και των Αξιών της Ζωής;
-Εννέα μήνες πριν από τη γέννησή του…. απαντάει ο Σωκράτης…. αλλά και η σύγχρονη επιστήμη!
Mετά τη γέννηση είναι ήδη αργά! Το παιδί, με όλα του τα όργανα, είναι σχηματισμένο… Το παιδί που γεννιέται είναι ήδη εννέα μηνών!
Οι Κινέζοι μετρούν την ηλικία από τη σύλληψη!
Παράλληλες έρευνες της Ιατρικής, Γενετικής και Ψυχολογίας σε όλον τον κόσμο έφεραν ένα νέο φως στην προγεννητική ζωή, (ήδη φανερή με την τεχνολογία των υπερήχων),από τη σύλληψη έως τη γέννηση, και τόνισαν την ύψιστη σημασία της για την Υγεία, την Ψυχική ισορροπία και Δημιουργικότητα του παιδιού που θα γεννηθεί, αυριανού ενηλίκου, σε όλες τις ηλικίες.
Απ’ αυτό το πρώτο περιβάλλον στο πρώτο μικρό «σύμπαν» της μητρικής κοιλίας, από τα ‘’υλικά’’, φυσικά, ψυχικά και πνευματικά, που ο σχηματιζόμενος άνθρωπος θα δεχθεί από τους γονείς-την ώρα της σύλληψης-και από τη μητέρα στους εννέα μήνες της κυοφορίας, εξαρτάται η Υγεία του, η Ψυχική ισορροπία του, η χαρά του για τη ζωή, η Ικανότητα της ψυχής του να προσφέρει και να δεχθεί την Αγάπη, η νοημοσύνη, τα ταλέντα, οι χάρες, οι αρετές του, ή η έλλειψή τους, με δύο λόγια: η φυσική, ψυχική και πνευματική του κατάσταση, κατά την μεταγεννητική του ζωή, στο μεγάλο Σύμπαν όπου θα ζήσει! Δηλ. πρώτα η υγεία του αλλά και η ικανότητά του ως παιδιού και ως ενηλίκου, να αγαπήσει τον εαυτό του, το συνάνθρωπο, τη φύση, τη Ζωή. Εννέα μήνες φθάνουν… για να αλλάξουμε τον κόσμο… για να αλλάξετε εσείς τον κόσμο! Τόσο μεγάλη είναι κατά τη γενετική επιστήμη η δημιουργική σας δύναμη!
ΠΗΓΗ: http://www.progenitikiagogi.gr/articles/8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου