Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά»


Η Αγκαλιά με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό, στηρίζει τις γυναίκες εκείνες έγγαμες ή άγαμες, κακοποιημένες ή μη, που διάφοροι λόγοι ,κυρίως κοινονικο-οικονομικοί, τις πιέζουν να οδηγηθούν στην ΒΙΑΙΗ (έκτρωση) αφαίρεση της ζωής του εμβρύου- παιδιού τους.
Η Αγκαλιά προσφέρει εντελώς δωρεάν:
-Παροχή πληροφοριών. Ενημερώνει για τα δικαιώματα της μητέρας και του εμβρύου. Φέρνει σε επαφή με πρόσωπα, υπηρεσίες και οργανισμούς που απαιτεί η κάθε περίσταση.
-Ψυχολογική υποστήριξη. Εξειδικευμένοι Κοινωνικοί Λειτουργοί και εκπαιδευμένοι εθελοντές συνεργάζονται μαζί της με αγάπη τόσο κατά την διάρκεια της κύησης όσο και μετά την γέννηση.
-Πρακτική βοήθεια. Το Κέντρο Φροντίδα Μητέρας και Παιδιού της Αγκαλιάς, παρέχει είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ενδύματα, φάρμακα) και βοηθά ουσιαστικά στην εύρεση εργασίας.
Συγκεκριμένα: Βρεφικό γάλα σε σκόνη μέχρι τον 7ο μήνα, αν η μητέρα δεν δύναται να θηλάσει. Γάλα εβαπορέ από 7 μηνών, Πάνες από την στιγμή της γέννησης, Βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής για την μητέρα κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό.
-Ιατρικές Υπηρεσίες. Μαιευτήρες, Γυναικολόγοι που συμμετέχουν στις προσπάθειες του Κέντρου παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όπου υπάρχει ανάγκη. Παράλληλα το Κέντρο ενημερώνει και παραπέμπει σε κατάλληλες γυναικολογικές , παιδιατρικές, μαιευτικές και άλλες υπηρεσίες.
-Νομική Κάλυψη. Το Κέντρο συμβάλλει στην επίλυση προβλημάτων νομικής φύσης με τρόπο που αρμόζει σε κάθε περίπτωση.
-Φιλοξενία. Όταν η μητέρα ή οικογένεια έχει πρόβλημα στέγης, το Κέντρο τη βοηθάει μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ:
-Ιατροί, Μαιευτήρες, Ψυχολόγοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί, οικογένειες, νέοι κ.α
-Όσοι μπορείτε να προσφέρετε εργασία, διάφορα είδη (π.χ βρεφικά ήδη που δεν χρειάζονται κ.α) ,χρήματα, φιλοξενία, οικιακή βοήθεια
-Όσοι μπορείτε να διανείμετε έντυπα ,
-Όσοι θέλετε να συμβάλλετε ώστε να έρθει στον κόσμο ένα βρέφος!
Μη διστάσετε επικοινωνήστε με το :
Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού- «Η Αγκαλιά»
Γραμμή επικοινωνίας: 210 8828788
Ηπείρου 28, 10433 Αθήνα Fax: 210 82 35 121

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου